Bodyvibes

De nieuwste afslankstudio en bovendien de enige Power Slimming Studio in Overijse en omstreken!

Bij Bodyvibes kunt u terecht voor verschillende afslankbehandelingen. Uiteraard bestaan er andere manieren maar wij zijn 100% overtuigd van de resultaten van onze behandelingen. Als puntje bij paaltje komt is het enige wat telt: behalen van onze individuele doelstellingen met schitterende afslankresultaten.

Alvorens ik u werkelijk aan het werk zal zetten, probeer ik een totaalbeeld te krijgen van uw leefgewoontes, uw eetpatroon en uw bewegingspatroon…. Eens ik hier een heel duidelijk beeld van heb gekregen, kan ik een specifiek individueel programma opstellen dat voldoet aan uw specifieke eisen en verwachtingen.

Individuele persoonlijke coaching en training is trouwens de allergrootste troef van Bodyvibes! Ik houd mij tijdens alle Powerplate oefensessies enkel met u en u alleen bezig zodat een optimale training en begeleiding gegarandeerd kan worden. Zelf ben ik dan ook al jarenlang gebeten door een agressieve vorm van het bewegings-en sportvirus. Ik kan dan ook niet wachten om anderen met dit virus te besmetten …
Het is trouwens bewezen dat men beter traint als men door anderen wordt gestimuleerd dan wanneer men alleen traint.

Naast dit bewegingsluik, kan ik u als gediplomeerd afslankconsulente tevens helpen om uw voedingspatroon eens kritisch onder de loep te nemen. Afhankelijk van uw persoonlijke verwachtingen en beperkingen kan er vervolgens een voedingsprogramma worden samengesteld. Zo kan u onder meer opteren voor Powerslim waardoor u per week 3kg (of 6-9kg per maand) kan verliezen.


U zal werkelijk tot op de voet worden opgevolgd en door ons gesofisticeerd meetinstrument (BIA) kunnen wij onmiskenbaar uw volledige lichaamssamenstelling ( spieren-vet-water) meten. Vertrekkende vanuit deze objectieve meetstaten, kunnen we concrete doelen opstellen. We zullen er dan ook samen aan werken om uw lichaamssamenstelling blijvend te wijzigen(concreet: meer spieren en minder vet!!). Dit meetinstrument liegt er niet om en de resultaten kunnen dus zwart op wit worden opgevolgd.

Mocht uw nieuwsgierigheid al een beetje zijn gewekt, kom dan zeker langs bij Bodyvibes!!!! Ik kijk er alvast enorm naar uit om u te ontmoeten en u op weg te helpen naar gezonder en energieker leven.

Ilse